Färg vinner mark i byggbranschen 3

Vi har kompletta skyddslösningar med overaller, handskar och masker. Slipmaterial som rondeller, ark, smal- och bredband och mycket mer. Sprututrustningar som sprutpistoler, pumpar, tryckfat, kompressorer och reservdelar. Allt från mindre elpumpar till större 2K-anläggningar. Vi har även det mesta inom maskering och övrigt förbrukningsmaterial.
Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer med har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.

Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer med har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer. Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvarbetar vi endast med en handfull leverantörer som har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.