Nyheter

NYHETER OM SWEPA & BRANSCHEN

Glad Midsommar!

Vi på Swepa Group vill passa på att önska en riktigt fin midsommar och en härlig sommar.

Ytskyddsdagarna

Swepa var på Ytskyddsdagarna på Kistamässan den 7-8 februari.

Från Swepa deltog bland andra Max Hansson och Peter Gustavsson. Swepas monter var flitigt besökt, och totalt var det över 400 personer som kom till mässan. Under de två dagarna hölls det också ca 50 föredrag från olika experter bl a föreläste Swepas egen Kurt Fredrikson, även Swepas Max Hansson tillsammans med Jotuns Anders Kaufeldt höll ett mycket intressant föredrag om brandskyddsmålning. Nästa år är det ytskyddsdagar i Göteborg.

Utbildning i Linköping

AGENDA

1.⁠ ⁠Varför är Plåttak så speciellt; ”att måla”
 2.⁠ ⁠Varför blir det ibland fel?
 3.⁠ ⁠Hur analyserar man tidigare målningar?
 4.⁠ ⁠Exempel på objekt och system
 5.⁠ ⁠Svensk Standard SS 1840-serien
 6.⁠ ⁠Plåt & Ventföretagens Teknik- handbok Målning 13
 7.⁠ ⁠Miljökonsulterna
 8.⁠ ⁠Kommunerna och miljöfrågor
 9.⁠ ⁠Entreprenörernas problemställningar
10.⁠ ⁠Summering

Vi börjar med frukost/fika, sedan kör vi agendan med uppehåll för lunch och avslutar med en eftermiddagsfika.

För långväga deltagare ordnar vi hotellrum på The Box till förmånligt pris.
Kurskostnad per deltagare: 950 kr.
Hotellrum pris: 1.150 kr för enkelrum.
Föreläsare är Kurt Fredrikson med mångårig erfarenhet från plåttaksmålning.
Bindande anmälan senast den 20/2 till tony@swepas.se

Ladda ner inbjudan här

LÄS MER

AcryMatic Coating

Nu kan vi med glädje berätta att vi nu har fått agenturen i Sverige för AcryMatic Coatings/RD sortiment av innovativa vattenburna produkter. Produkter som Antiox och Monoguard ingår i ett av Sveriges största underhållsmålningsprojekt, Öresundsbron. Antiox och Monoguard kommer också, men framför allt att komplettera vårt plåttakmålningsprogram. I sortimentet finns också mycket intressanta Monovar PU, bland annat som klarlack. Vi ser en stor användning för en vattenburen klarlack, när man bara vill förstärka och fräscha upp en målad yta. Fungerar såväl på metall som på betong.

LÄS MER

Färg vinner mark i byggbranschen 3

Vi har kompletta skyddslösningar med overaller, handskar och masker. Slipmaterial som rondeller, ark, smal- och bredband och mycket mer. Sprututrustningar som sprutpistoler, pumpar, tryckfat, kompressorer och reservdelar. Allt från mindre elpumpar till större 2K-anläggningar. Vi har även det mesta inom maskering och övrigt förbrukningsmaterial.
Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer med har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.

Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer med har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer. Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvarbetar vi endast med en handfull leverantörer som har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.

LÄS MER

Swepa växer

Vi har glädjen att välkomna Max Hansson till Swepa Stockholm.

Max har trots sin unga ålder en gedigen bakgrund i branschen, där han bland annat har jobbat som innesäljare och säljare hos Tikkurila, och säljansvarig hos Tremco Flowcrete och Sherwin Williams. Max har ett brett register av kompetens från rostskydd, träskydd, brandskydd och industrigolv. Max tillträder sin tjänst som sälj- och teknikansvarig hos Swepa Stockholm 1 januari 2024.

Hesse-Lignal

Vi har nu glädjen att presentera Hesse-Lignal som leverantör och partner till Swepa i Sverige.

Utan att överdriva kan man säga att Hesse-Lignal är 100% dedikerad inom området industriell interiör trälackering, inklusive den marina sidan. Hesse-Lignals produkter är genomgående av premiumkvalitet och med ett mycket stort miljöfokus. Interiöra trädetaljer, som möbler, kök, innerdörrar, hotellinredningar, ädelträlackering inom den marina sektorn med mera, är något av det mest krävande vi kan finna inom industriell målning. Hesse-Lignals sortiment är otroligt omfattande, varför vi är säkra på att hitta en lösning till varje interiört träprojekt.

LÄS MER

Swepa fyller 5 år

Kom och fira med oss!

Torsdagen den 21 september i Linköping

Kl 11.00-13.00

Torvingegatan 15 Linköping

Vi bjuder på nygrillade hamburgare från foodtruck

Tävling med fina prise

Jacob Thorsell speedway hälsar på

Swepa växer

Nu har vi glädjen att berätta att vi växer och öppnar ny butik i Stockholm, vår nya butik ligger i Länna/Skogås