Vi är stolta att presentera våra fantastiska partnerprodukter. Tillsammans ser vi till att du får det bästa skydd som går att få.
Plåt-och Betongtak utomhus
Som partner till Nowocoat kan vi erbjuda kompletta system till Betongtakpannor, Plåttak och fasader.
Som återförsäljare till Introteknik kan vi erbjuda system för K-märkta och kulturhistoriska byggnader/konstruktioner, med det kända Isotrolsystemet.
Betongtakpannor
Nowocoat takfärg är en vattenbaserad produkt för ytbehandling av mineraliska ytor, så som betongtakpannor och fibercement. Takfärgen ökar takets livslängd avsevärt, samt höjer byggnadens estetiska och ekonomiska värde markant.
Plåttak och plåtfasader
När du vill ha det bästa möjliga skyddet rekommenderar vi att du använder NowoCoats funktionsbaserade QD teknologi för dina tunnplåtsytor. Nowocoat QD teknologibaserade produktfamilj ger alltid den rätta lösningen vid val av grund- och täckfärg för att ge bästa möjliga vidhäftning rostskydd och väderbeständighet.
För alla dina olika tunnplåtsytor hittar du rätt kulör från NCS, SSAB/RUUKKI och RAL standardkulörer. Vid applicering av NowoCoats avancerade produkter får du det bästa resultatet med sprutmålning, Du får slätare ytor, jämnare skikt och ett mer tilltalande och smutsavvisande färgskikt.
I vårt sortiment ingår också vår egen Multi-Gard 17–1951, som är vår 2-k PU produkt för extremt hårt utsatta ytor, med hög resistens mot smuts och föroreningar. Används företrädesvis i industrimiljö och på fasader. I vårt takprogram ingår också Acrymatics Antiox, som är en produkt som är testat för att klara upp till C5 H enligt ISO 12944.

VILL DU VETA MER?

Prata med våra
experter på området:

TONY FOGELQWIST
Linköping

072-889 91 01 tony@swepas.se