Utrustning och tillbehör

Vi har kompletta skyddslösningar med overaller, handskar och masker. Slipmaterial som rondeller, ark, smal- och bredband och mycket mer. Sprututrustningar som sprutpistoler, pumpar, tryckfat, kompressorer och reservdelar. Allt från mindre elpumpar till större 2K-anläggningar. Vi har även det mesta inom maskering och övrigt förbrukningsmaterial.

Tillbehör
Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer med har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.
Tvättmedel
Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer med har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.
Vi har miljöcertifierade produkter
Vi vill även att våra produkter bidrar till en bättre och renare miljö. För att säkerställa kvalitet och hållbarhet arbetar vi endast med en handfull leverantörer som har ett väl utvalt miljöcertifierat sortiment. Hör av dig så berättar vi mer.

VILL DU VETA MER?

Prata med vår
expert på området: