Personlig service

Kompetens / kvalitet

Socialt ansvarstagande

Om oss och våra värderingar

Vi drivs av tre grundvärderingar. Personlig service, kompetens/kvalitet och socialt ansvarstagande. Dessa värderingar genomsyrar allt vi gör.

För att säkerställa den personliga servicen genomför vi t ex personliga leveranser. Då får vi möjlighet att hålla kontakten med dig som kund, samt att vi har full kontroll på leveranskedjan. Vi håller alltid högsta kompetens/kvalitet och hållbarhet genom att endast ha med en fåtal högkvalitativa leverantörer med ett väl utvalt sortiment. Vi väljer att samarbeta med aktörer som delar vår viktigaste värdering — vårt sociala ansvarstagande — så att vi kan vara med och påverka så mycket som möjligt.

Vi har även genomfört en beräkning av klimatpåverkan i de leverantörskedjor där huvuddelen av våra produkter tillverkas. Beräkningen inkluderar alla steg i processen, från tillverkning till försäljning.

Utifrån beräkningen klimatkompenserar vi för våra produkter genom ZeroMission via ett Fairtrade-certifierat i ett skolprojekt i Sydafrika. Hör av dig så berättar vi mer.

Om företaget

Vi har varit verksamma inom färgbranschen sedan mitten av 1980-talet i olika former (Industri, billacker, fastighetsunderhåll, exteriört trä, interiört trä och tillbehör).

Tillsammans med våra samarbetspartners, som enbart består av färgfolk med stor branschvana vilket är ett vinnande koncept!

Swepa har kontor och lager med nyanseringsmöjligheter i Linköping, Eskilstuna och Stockholm (Länna/Skogås).

Linköping

SWEPA Linköping

Torvingegatan 15
582 78 Linköping

info.linkoping@swepas.se

Eskilstuna

SWEPA Eskilstuna

Kungsgatan 87
632 21 Eskilstuna

info.eskilstuna@swepas.se

Stockholm (Skogås)

SWEPA Stockholm (Skogås)

Dumpervägen 6
142 50 Skogås

info.skogas@swepas.se

”Ökade miljökrav är inte av ondo utan ger en intressant koppling till affärsmöjligheter”

—Sten Hebert