Rostskydds­­­­färg

Vi är stolta att presentera våra fantastiska partnerprodukter. Tillsammans ser vi till att du får det bästa rostskydd som går att få!
Jotun
Som partner till Jotun Protective Coatings kan vi erbjuda kompletta rostskyddssystem inom allt avancerat rostskydd. Oavsett om det gäller cisterner, broar, vindkraftverk, Off-shore, infrastruktur, processindustri, eller vattenkraftverk. Självklart har Jotun alla ISO 12944-5 system 0ch Norsokgodkända system. Kontakta oss så hjälper tidig att få fram rätt färg och system till all nödvändig dokumentation. Vi hjälper även dig som beställare med målningsspecifikationer så att du kan kvalitetssäkra dina projekt. Vi kan nyansera alla täckfärger i alla våra enheter.
Nor-Maali
Vi är också partner till Nor-Maali inom det som kallas verkstadsindustrins rostskydd. Nor-Maali är en mycket stark leverantör inom området snabba system inom verkstadsindustrin. Här finns marknadens vassaste vattenburna system, samt ett komplett sortiment av enskiktssystem för industrin. Nor-Maali har även godkända system för SSG och ISO 12944–5.
Även för Nor-Maalis produkter kan vi nyansera alla täckfärger i Linköping, Eskilstuna och Stockholm.
Acrymatic

Acrymatic är bland annat kända för att vara leverantör av vattenbaserat målningssystem, Antiox och Monoguard till Öresundsbron.

VILL DU VETA MER?

Prata med våra
experter på området: